03 травня 2010 р.

КВН

Комаровська Катя

29 квітня у приміщені районного центру зайнятості був проведений конкурс – КВН з метою проф. орієнтації між учнями 10-А класу і 10-Б. Учасники виконували три завдання: представлення обраної професії, розминка і домашнє завдання. Оцінювало виступ команд журі у складі заступника директора НВК по навчальній роботі Ткачук М. П., методиста районного відділу освіти Жук О. С.

До заходу всі учасники поставилися надзвичайно серйозно і з першим завданням справилися дуже добре, отримавши однаково високу кількість балів. Учні 10-А класу обрали собі професію кухаря – кондитера і розповіли про історію, а також основні вимоги до даного фаху. Учні 10 – Б класу представляли професію будівельника. На друге завдання команди отримали запитання щодо професії команди – суперника. Домашнє завдання полягало у інсценізації казки про професію.

Врешті – решт, конкурс закінчився піснями про професії, за які команди також заробили додаткові бали. За результатами змагання перемогла дружба: обидві команди відмінно представили обрані професії за що були нагородженні цінними призами.