09 червня 2014 р.

І пролунав останній дзвінок

Теслюк Інна

У Піщанському НВК святкове дійство «Останній дзвінок–2014» розпочалося Гімном України та підняттям національного стягу. Традиційно, цьогорічні випускниці одягли форму та бантики, хлопці ж були одягненні в елегантні костюми.

На початку свята з привітальним словом виступила директор школи Ворник Валентина Кирилівна. Вона була для цьогорічних випускників мамою, наставницею та подругою. Саме вона була взірцем чесності, доброти і порядності для підростаючого покоління.

Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу винуватців свята і від вчителів, учнів та їх батьків. Також випускників привітали учні молодших класів. Найстаранніші учні були нагородженні грамотами та дипломами за участь в різноманітних конкурсах та олімпіадах різних рівнів. Закінчились урочистості звучанням останнього дзвінка. Прощалися зі шкільним життям не тільки випускники, а й їхні батьки. Молодь урочисто, зворушливо, не стримуючи сліз, обіцяла не забувати своїх вчителів.

Ну ось і все… Настала тривожна мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду — незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!