18 лютого 2014 р.

Love above all

Теслюк Інна

На дворі зима. Холодно, а в Піщанському НВК — затишно і весело. Школа святково прикрашена валентинками і стіннівками. На перервах лунає музика, адже сьогодні свято — День Закоханих. Як ви знаєте, День Святого Валентина — це день кохання. В цей день можна привітати тих, кого любиш, або згадати старих друзів, з якими ти давно не спілкувався,  і просто написати знайомим, з якими хотілося б налагодити стосунки. Це сама довгоочікувана дата для всіх закоханих.

14 лютого  цікаво і активно пройшов концерт до дня Святого Валентина за участю учнів нашої школи. Святкування розпочалося о 17 год у актовому залі. Діти з задоволенням поспішали сьогодні на свято, бо знали, що вечір сьогодні буде цікавим і повним несподіванок.

Свято проводили старшокласники. Дітям та вчителям розповіли про історію виникнення свята, як його традиції, а також провели різноманітні конкурси, в яких приймали участь всі бажаючі. Учасники заходу співали, танцювали та декламували вірші. Учні показували веселі сценки про любов та відносини в День Святого Валентина, проводили веселі конкурси.  Конкурсанти довели, що кохання творить дива: вони зізнавалися в коханні, співали, складали вітальні валентинки, демонстрували акторську майстерність. Свято пройшло під керівництвом Мельник Г. В.

Зі старшокласниками проводили свято у вигляді конкурсів, взявши участь в яких вони могли показати, яка пара найцікавіша. А також проводилися конкурси для вболівальників, які активно приймали участь, щоб допомогти своїй парі отримати найбільше балів.

Та найбільший ажіотаж серед публіки викликала романтична дискотека, де кожен закоханий поринув у танець зі своєю другою половинкою.

Свято пройшло весело, цікаво та романтично. Усі вдосталь повеселились та поспілкувались. Багато хто прийшов з фотоапаратами, тому світлини можна побачити в соціальних мережах. Протягом усього дня у школі працювала святкова пошта.

Свято закінчилося, але залишилися приємні спогади і впевненість в тому, що в нашій школі навчаються творчі та талановиті діти, які вміють вчитися і відпочивати.