02 сiчня 2014 р.

Новорічні карнавали у НВК

Теслюк Інна

27–31 грудня у всіх класах школи пройшли Новорічні свята. Діти, одягнені в яскраві карнавальні костюми, радо зустрічали Діда Мороза і Снігуроньку, отримували подарунки, танцювали та раділи Новому року.

Весело і емоційно проходили святкові дійства. Та й самі школярі підготувалися: різноманітні казково герої, гарно вбрана ялинка, чудовий настрій — все це було на святі.

Діти весело провели час: змагалися у конкурсах, розповідали вірші, співали пісні, водили хороводи. Наймолодші школярі, учні 1-х класів, вирушили на пошуки Казковою стежиною «Новорічної казки», без якої розпочати свято було неможливо. Дружні, кмітливі, наполегливі першокласники разом зі своїми батьками справилися з цим надзвичайно важким завданням.

Веселий дитячий сміх, пісні, танці, вірші — усього вистачало на святі. Зимова казка «Рік Новий стрічати час» забрала учнів 2-х класів, подарувавши їм багато незабутніх святкових вражень. Маскарадні костюми, вірші, мелодії новорічних пісень, запальні таночки надовго залишились у пам’яті дітей. До організації Новорічного свята долучитися не тільки вчителі та школярі, але й батьки. І воно вдалося на славу!

Учні 3-х класів запросили гостей на новорічний бал «Ялинка-мандрівниця». Всі присутні дізнались про новорічні традиції, які існують в інших країнах, співали пісеньки та розповідали новорічні віршики. По закінченню свята всі прийняли активну участь у цікавій розважально-конкурсній програмі, яку підготували класні керівники.

Учні 5-6 класів стали учасниками конкурсної програми «Зимова казка». Вони  створили частинку казки та дали емоційний заряд усім на весь рік. Школярі старанно готуватись до зустрічі з Дідом Морозом, тому зустріли дорогого гостя з великою радістю, даруючи йому свої вміння та здобуті знання: розказували вірші, співали пісні, танцювали та гралися і за це отримали гарні подарунки.

Казкова передноворічна атмосфера панувала у 5-8 класах. Всі поринули у вир незабутніх фантастичних подій, зустрілися з Дідом Морозом і Снігуронькою, Бабою Ягою та іншими казковими героями. Сумувати не прийшлося! Навпаки, вірші, новорічні різдвяні пісні, запальні танці зосталися в пам’яті дітей.

Разом із казковими героями учні 9–11 класів побували на «Новорічному карнавалі». Старшокласники організували та провели конкурси, ігри, співали новорічні пісні, танцювали.

Новий рік у НВК — це справжнє казкове свято дружніх учнів, де завжди панує гарна атмосфера, здійснюються мрії та проходять зустрічі з випускниками школи. Хочемо висловити окрему подяку у проведенні різдвяних свят адміністрації школи, класним керівникам, учням. Особливу подяку висловлюємо Мельник Ганні Вікторівні за допомогу та високий професіоналізм у проведенні новорічних свят.

Бажаємо щастя, здоров’я, віри у власні сили. Нехай 2014 рік принесе лише радість, позитивні емоції та здійснення найзаповітніших мрій!!!