07 грудня 2013 р.

Містер НВК — 2013

Теслюк Інна

Ми звикли до конкурсів дівочої краси і грації. Але на правах рівності і справедливості вперше у Піщанському НВК, 6 грудня, відбувся конкурс «Містер школи — 2013».

Організаторами його були представники учнівського парламенту, учасниками — хлопці 9–11 класів:

  • Дрозд Владислав
  • Фурман Ростислав
  • Тодорук Владислав
  • Бабич Микола
  • Сеник Анатолій

Усі вони серйозно готувалися до конкурсу. Учасники демонстрували свої таланти, щоб переконати журі, що вони найкращі. Журі було справедливе і строге, проте хлопців це не лякало. А навпаки: вони здобували прихильність оригінальними виступами, цікавими відповідями, надзвичайними акторськими здібностями.

Хлопці розповідали про себе у конкурсі «Візитка». Найцікавішими були конкурси «Відеоролик», «Мій образ», «Ситуація», де учасники демонстрували вміння співати й танцювати.

Наших хлопців прийшли підтримати і друзі, і рідні, котрі хвилювались не менше за них. Усі конкурсанти були неперевершеними. Цікава, різноманітна, насичена програма сприяла веселому настрою та гарному відпочинку учнів школи.

Можна відзначити групи підтримки. Плакати, оплески, підтримка та допомога у приготуванні до конкурсів вразили не лише журі, а й всіх гостей.

Свято пройшло в чудовій і невимушеній атмосфері. Воно було сповнене багатьма цікавими  конкурсами, захоплюючими змаганнями та непередбачуваними ситуаціями.

Кожен хлопець пройшов нелегкий шлях, щоб розкрити себе найкраще перед глядачами. І все ж це їм вдалося зробити, недаремно вони сильна половина людства. Усі учасники виступили гідно. Вибрати переможця було важко, проте необхідно. Звання «Містер школи» здобув Дрозд Владислав – учень 10-А класу.

Вітаємо з перемогою, бажаємо гідно носити це звання!!!