24 листопада 2013 р.

Дружня поїздка у Кам’янку

Теслюк Інна

Різнобарвна, розмаїта осінь. Спочатку вона була пишна, золота й сонячна, а тепер сумна, дощова і холодна. Але для учнів НВК погода не змінює настрій. Вони і далі продовжують гарно вчитись, веселитись, проводити різноманітні конкурси, заходи і зустрічі.

Найкращою подією цієї осені була зустріч з друзями з Придністров’я, яка відбулася 22 листопада 2013 року. Ми так довго чекали цієї поїздки, щоб зустрітися, поспілкуватися. І, нарешті, це сталося. Ми — в Кам’янці!

Нас гостинно зустріли на порозі школи. В знак вдячності за прийняте запрошення друзі вручили коровай і запросили до шкільної їдальні. Після смачненької вечері з різноманітніми та новими для нас стравами, усі поспішили на святковий осінній бал.

Досить цікавою була святкова програма: веселі сценки, вражаючі та захоплюючі танцювальні номери, гарні пісні та маса теплих слів на нашу адресу.

Ми не змогли не подякувати за такий гарний прийом та цікавий вечір і в знак вдячності подарували учням Кам’янської школи гарний подарунок та запросили до нас у гості. Вони з радістю прийняли запрошення і незабаром вирушать до нас.

Потім нас чекала справжня дружня дискотека, на якій ми знайомились, веселились, одним словом гарно проводили час.

Вечір минув дуже швидко і прийшла пора вирушати додому. Важко було прощатись, але сумували не приходилось, бо ще трішки і ми знову зустрінемось.

Сподіваємося,  що гарний настрій та вражаючі позитивні емоції від поїздки залишаться у серці кожного з нас. І таке гарне свято відбудеться незабаром і в нашій школі, коли друзі з Кам’янки завітають до нас. Тому попереду ретельна підготовка, щоб все вийшло якнайкраще!!!