02 листопада 2013 р.

Осінній відпочинок

Теслюк Інна

Осінь — дуже гарна пора. Золота осінь дарує мені трохи незвичний настрій. Тільки, звичайно, погода вже не літня, та й сонечко світить вже не так, але все одно це не заважає весело провести час.

Напевно кожен школяр з нетерпіння чекав, коли можна буде відпочити від домашніх завдань і, нарешті, виспатися. Адже вже не потрібно буде вставати о 7 годині і поспішати до школи.

28 жовтня у школярів розпочались осінні канікули. Вони тривали до 3 листопада і були справжнім яскравим відпочинком для учнів. Канікул всього тиждень, тому за теплої осені школярики намагалися якомога більше бути надворі, ганяти з друзями футбольного м’яча, читати, ходити на дискотеку, відпочивали з рідними, близькими друзями, зрештою, просто гуляти на свіжому повітрі... Адже так добре, коли тепло і нікуди не потрібно поспішати.

Хочу сказати, що канікули дають нам можливість змінити обстановку і поїхати в нові і дивовижні місця. Для цього не обов'язково витрачати багато грошей на різні курорти. Справжня краса завжди набагато ближче, ніж ми думаємо.

Ми любимо осінні канікули. Вони дають змогу перепочити під час навчального року. Тільки шкода, що вони такі короткі.

Звичайно дуже шкода, що канікули вже закінчилися, але всьому рано чи пізно приходить кінець і потрібно радіти тому, що маєш.