20 жовтня 2013 р.

Міс Осінь

Теслюк Інна

В уявленнях багатьох людей осінь має сумне обличчя. Але не такої думки дівчата нашої школи. Сумувати  їм не до снаги. Саме вони зуміли подарувати своїм ровесникам справжнє свято.

18 жовтня в школі відбувся конкурс «Міс осінь», в якому взяли участь 6 найкращих претенденток на це незвичайне звання.

Чимало сил до проведення конкурсу доклала Мельник Ганна Вікторівна. Вона і заохочувала до участі в конкурсі і підготувала сценарій його проведення.

Програма включала декілька етапів, в яких учасниці змагалися не тільки в красі, але й в мистецьких обдаруваннях. Основними були конкурси: «Візитка», «Презентація талантів», «Мої кулінарні здібності», «Мода своїми руками».

Роботи для журі було достатньо. Оцінювались: вокальні, танцювальні номери, кулінарні здібності, а також один з найцікавіших конкурсів «Мода своїми руками». Сукні дівчат були вироблені з найрізноманітніших матеріалів: газет, листків, паперу та інших речей.

Всі конкурсантки були найкращими: елегантна зачіска, вишукана сукня, струнка постава та білосніжна усмішка прикрашали кожну з них.

Звання «Міс Осінь–2013» здобула учениця 10–А класу Брайлян Інна. Вона просто вразила глядачів своїм виступом.

По завершенню свята дівчата-переможниці отримали гарні подарунки та відбулась святкова дискотека.

Будемо сподіватися, що подібні конкурси відбуватимуться і надалі. І хочемо, щоб цей день запам’ятався учасницям на все життя і залишився у серці кожного глядача!!!