04 жовтня 2013 р.

Святкування Дня вчителя — 2013!

Теслюк Інна

Всі чудово знають, що у перший тиждень жовтня ми святкуємо День вчителя. Це свято по праву належить вчителям. Це особливе свято, яке відзначають раз у рік, це день, коли учні можуть віддати належну шану і подяку своїм вчителям. Вчитель — непроста та благородна професія. Вчителі — це ті люди, які допомагають нам пізнавати світ день за днем. Вони не тільки навчають нас, а і докладають зусиль, щоб ми були дружніми, ввічливими, старанними та розвивали свої здібності й таланти

День учителя, мабуть, найулюбленіше свято не тільки самих учителів, а й учнів. За спостереженням школярів, вчителі цього дня добрі й веселі, як ніколи, адже вони приймають квіти і привітання, із задоволенням розглядають яскраві стінгазети, а після уроків сидять на святкових концертах, які готують для них учні.

Цього року день видався похмурим і трішки дощовим, але його освітили усмішки дітей, випускників та разом з ними щасливі обличчя вчителів. У Піщанському НВК, як завжди, атмосфера радісна, весела та доброзичлива.

Поки йшли уроки, в актовій залі, готувався святковий концерт. Після закінчення уроків вчителі попрямували саме туди. Вітання їм готували всі учні школи під керівництвом педагога-організатора Кушнір Лариси Олександрівни. Лунали пісні, гумористичні інсценівки із шкільного життя та багато щирих слів вдячності за вчительську нелегку працю та неймовірне терпіння.

Словами подяки, тепла, радості та любові вітали вчителів маленькі артисти, Валентина Кирилівна привітала зі святом своїх колег та побажала їм успіхів, наснаги, сили та терпіння, адже вчительська доля терпить на своєму шляху все.

Шановні Вчителі! Вітаємо Вас зі святом!