30 вересня 2013 р.

Відбулися вибори президента НВК

Теслюк Інна

В усі часи наша школа займалася навчанням та вихованням підростаючого покоління. Завдання сучасної освіти полягає не тільки в знаннях, але і в формуванні особистості, вихованні справжнього громадянина своєї держави.

Тому з метою демократизації шкільного життя, розвитку лідерських якостей особистості у стінах Піщанського НВК вже не один рік діє добровільне шкільне учнівське об'єднаня республіка "Олімп", завданням якого є вироблення в учнів навичок самоврядування.

З початком нового навчального року відновилася робота учнівської республіки. І першочерговим завданням для неї стало обрання нового президента школи, яке відбулося 30 вересня 2013 року.

Серед кандидатів було троє учнів: Щербата Карівна, Павлова Ярослава та Дрозд Владислав. У шкільному холі були розміщені плакати з передвиборчими програмами кандидатів. Тиждень передвиборчої агітації завершився головуванням учнів 9–11 класів.

Кожен із учнів отримав свій бюлетень свій бюлетень і після заповнення опустив у скриньку, яка була у групи спостерігачів парламенту. Після цього виборча комісія провела підрахунок голосів, склала протокол виборів.

Більшість голосів було віддано за Щербату Каріну, як стала президентом нашої школи.

Президент школи – посада досить серйозна і відповідальна. Тож бажаємо Каріні втілити всі свої наміри, висловлюємо надію на те, що вона  докладе максимум зусиль для того, щоб у нашій школі панувала злагода, любов та повага, щоб наше життя у новому навчальному році було цікавим та різноманітним!!!