29 листопада 2009 р.

Королева Осінь

Комаровська Катя

В п’ятницю, 28 листопада, у районному Будинку культури відбувся традиційний щорічний конкурс “Королева осінь – 2009”. Участь у конкурсі цього року брало 5 конкурсанток: з Піщанки (учениці нашої школи Катя Комаровська і Настя Ткачова), Дмитрашківки, Яворівки і Трибусівки.

Сам конкурс був не тільки цікавим, але й успішним для нас, адже представниці Піщанки розділи між собою 1-ше і 2-ге місця (королевою осені стала Катя Комаровська). Конкурсна програма складалася із семи завдань: візитки, запитань, представлення улюбленої страви, виході у сучасному українському костюмі з елементами національного, конкурс талантів, стінгазета і вихід у бальних сукнях.

Після того як усі учасниці представилися, кожна відповідала на кілька запитань. Потім – старалися підкупити журі улюбленими стравами – хто варениками, хто пельменями, хто овочами… журі сподобалось)). Найбільшого ажіотажу викликав вихід в сучасному українському костюмі і конкурс талантів. Словом, усі залишились задоволені, а журі ще й сите…

У перервах між конкурсами перед глядачами виступали Віка Сухина, Іра Шигида і учасники шкільного танцювального колективу “Юмір”. Хочу ще сказати про те, що 28 листопада запам’яталося нам ще перемогами наших баскетболістів на районних змаганнях: хлопці взяли призове перше місце, дівчата – не менш призове друге місце.