20 лютого 2013 р.

День святого Валентина

Теслюк Інна

Перше побачення. Перші квіти від коханого. Перший поцілунок. Перше кохання... До кожного з нас рано чи пізно в душу заглядає кохання. Кохання — одне з піднесених, шляхетних і прекрасних почуттів! Кохання панує над світом. Воно поза віком і часом.

15 лютого учні та вчителі нашої школи приєдналися до святкування Міжнародного дня всіх закоханих. Ми мали чудову нагоду помандрувати країною любові, поблукати вулицями великого щастя. Адже саме 14 лютого – свято любові, свято найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення. І завдячуючи якому продовжується життя на землі.

Учні гімназії охоче готувались до свята: випустили стінгазети, готували «валентинки» для тих, кого люблять і поважають. В гімназії панувала атмосфера загадковості й романтичності, адже всі учні й навіть вчителі чекали на святкові листівки, які були доставлені дівчатками–листоношами з 11 класу до адресатів.

Під керівництвом нашого педагога-організатора Мельник Г.В. учні підготували святковий концерт. Проводили програму Президент школи Теслюк Інна та учень 11 класу Юрченко Денис. Звучали привітання від 9-А класу, вірші від учениці 11-Б класу Демчук Ольги, також порадували гостей свята піснями про кохання Полішевська Аліна та Плахотна Олена. Під керівництвом вчителя хореографії Хлівнюк Тетяни Іванівни учні 5-х класів виконали танцювальний номер.

На святковому вечорі ми обрали найніжнішу, найтендітнішу, найпривабливішу, найінтелектуальнішу, найчарівнішу, найтаємничішу дівчину, яка стала Валентиною нашої школи на весь рік, аж до наступного свята закоханих. Також ми зуміли  всі разом обрати найвродливішого, наймужнішого учня, який буде еталоном джентльмена упродовж цього року.

Отже, за результатами проведених конкурсів («Солодка парочка», «Букет для коханої дівчини», «Апельсинова спокуса», «Все заради неї») і оплесків гостей, Валентиною та Валентином 2013 року стали: Щербата Каріна і Юрченко Денис!

Після романтичного вечора відбулася святкова дискотека. Закохані пари мали можливість привітати одне одного та запросити на романтичний танець.

Яким не було б кохання, потрібно цінувати його як найдорожчий подарунок долі. Вас в майбутньому очікують зустрічі з другою половинкою, тому підтримуймо вогонь нашого кохання – і ніщо не згасить його. Бажаємо всім удачі, щастя та чистого, великого і взаємного кохання!!!