25 жовтня 2009 р.

Шкільні новини

Комаровська Катя

Тиждень перед канікулами був цікавий і насичений багатьма подіями. Нарешті ми обрали президента НВК (нагадаю, що ним став Саша Толочний), посвятили у старшокласники учнів 9-х та 10-х класів, виграли районні змагання з футболу, але про все по-порядку.

Взагалі, за шкільною традицією, посвячуються у старшокласники учні 9 класів, але в силу цікавих обставин тогорічні дев'ятикласники були посвячені лише цього року. Посвята проходила у формі конкурсів. Організатори і ведучі, Яна Мельник, Іра Шадюк та Іванка Янчук, бездоганно виконали покладене на них непросте завдання і здивували нас усіх яскравістю концерту. Завданням учасників було представити свій клас, підготувати номер художньої самодіяльності і витримати випробування "вогнем, водою і мідними трубами", як сказала Яна. За це все ставили оцінки неупереджені і справедливі члени журі у складі Лесі Олександрівни, Наталі Олександрівни і Олега Володимировича. За підсумками конкурсів переміг 10-А клас. Після нагородження переможців (грамотами і призами) відбулося шкільна дискотека. На жаль, малочисельна, але будемо надіятися, що наступного разу буде більшою.

Наші — найкращі!!!

Нарешті, ми дочекалися турнірних районних змагань з футболу. Вони відбулися в суботу, 17 жовтня. Як ми усі того очікували. Наші хлопці не підвели рідну школу і своїх уболівальників. Було зіграно два матчі: з Студеною і з школою №2. Ефектно і блискавично з рахунком 2:1 ми виграли у студенян, які так розгубилися, що програли і Чорномину, посівши аж четверте місце. У цій грі відзначились Богдан Воронович і Віталій Обертайло учні 10-Б класу. Гра з сусідами була напруженішою, основний час закінчився нічиєю (тут відзначився також Богдан Воронович). Тож наші "взяли гору" по пенальті. Хотілося б також відмітити групу підтримки нашої команди, яка вперше була організована цього року. Підтримка дівчат 9-х, 10-х та 11-х класів була відчутною і заглушила поодинокі викрики суперників.

Тепер наші футболісти їдуть на обласні змагання, які проходитимуть у Бершаді.

31 жовтня також відбудеться районний конкурс "Королева осінь". Нашу школу представлятимуть Катя Комаровська (10-А клас) і Настя Ткачова(11-А клас). Тож подивимось, як покажуть себе наші учасниці!