15 лютого 2012 р.

Міс школи 2012

Гайдукевич Анна

15 лютого в актовому залі був проведений конкурc «Міс школи 2012». На перший погляд, як і всі конкурси з визначенням найкрасивішої дівчини, він міг здатися банальним. Проте він відрізнявся від усіх інших тим, що головним критерієм у визначенні переможниці була не тільки краса, а й відповідність до статусу хорошої, відповідальної учениці. А для цього потрібно не тільки гарно носити шкільну форму, а й мати добрі вміння стосовно певних сфер життя. Головне – зовнішня краса має відповідати внутрішній.

Головним організатором свята можна по праву вважати сумлінну та вічно заклопотану президента школи Теслюк Інну. Непохитне та справедливе журі складалося з Кушнір Лариси Олександрівни, Мельник Ганни Вікторівни, Шигиди Тетяни Василівни.

Щоб здобути титул «міс школи 2012» потрібно було пройти низку конкурсів-випробувань, за результатами яких і було визначено переможницю. Ось їх перелік: конкурс «Здраствуйте, це я», «Мої таланти», «Цікаві ситуації», «Оригінальний танець».

Особливо ж вразило журі вміння дівчат готувати смачні страви у конкурсі «Я вмію куховарити». Також учасниці мали засвідчити свою популярність серед однокласників. Для цього вони мали створити групи підтримки від кожної з яких представлявся плакат.

Отож після підрахунку результатів переможницею і новою титулованою міс школи стала учениця 10-Б класу Полішевська Аліна. Проте інші учасниці не засмутилися, оскільки їх було також нагороджено. Віце-міс школи стала Коломієць Інна, міс грація – Тимцуник Тетяна, міс вишуканість – Шовкопляс Анастасія, міс чарівність – Денисова Діана.

Дякуємо всім за старання, підтримку та, нарешті, за участь у конкурсі.