30 грудня 2011 р.

Новий рік 2012

Гайдукевич Анна

Для кожної людини Новий рік – незабутнє, особливе, казкове свято. Навіть дорослі по-дитячому чекають коли ж настане заповітна мить: куранти, тихо прозвучавши, сповістять про те, що Новий рік настав. Прийшов новий рік для звершень, невідкладних справ і важливих рішень. Ми думаємо про майбутнє, що на нас чекає, і сподіваємося, що як і в минулому році, в майбутньому нам не буде про що жалкувати. Тож краще довести всі справи до завершення і можливо зробити те, на що ви не наважувалися протягом року. Наприклад сказати «я тебе люблю» дорогій вам людині.

Проте, діти не сприймають так серйозно перехід від року старого до року нового. Мабуть все, що їх турбує, це коли ж нарешті настануть канікули, і можна буде не робити такі нудні домашні завдання! А ще, можливо, їх турбує питання про те, як би не переплутати рядки вірша, що його потрібно розповідати на новорічному святі.

Як і у всіх інших школах, у нашому навчальному закладі відбулася низка новорічних святкувань. До зали була внесена новорічна ялинка – лісова красуня, що трохи згодом стала переливатися від різнобарв’я блискучих новорічних прикрас, радуючи око дітям і дорослим. Зала, де мали відбуватися святкування, також була турботливо підготована до багаточисленних виступів дітей з різних класів та вікових категорій.

Для старшокласників цьогорічне шкільне святкування Нового року мало особливе значення, оскільки у виступах була задіяна максимальна кількість учнів. Кожен клас мав обов’язок представити хоча б один номер художньої самодіяльності в мініатюрному концерті.

Особливого святкового колориту набула новорічна зустріч завдяки старанням дітей. Від одинадцятих класів була представлена сценка. Події новорічної казки відбуваються в лісі, жителі якого: відлюдькуватий, і навіть трохи забіякуватий Лісовий (Олександр Теслюк), бойова, невгамовна Баба Яга (Хлівнюк Наталя) намагаються завадити новорічному святкуванню, що має тут відбутися. Проте, як ведеться у кожній казці, з’являється сяюча й весела Міс Ялинка лісу (Саїнчук Яна), яка є позитивним героєм. Звичайно ж, який Новий рік без сяючої ялинки? Вона з’являється саме вчасно: Ілля Муромець (Пономаренко Євген), Іван Дурник (Бойчук Дмитро) борючись із несправедливістю лісових жителів мало не влаштовують бійку. Проте, ця казка мала щасливий кінець. Завдяки Ялинці лісу, а може просто піднесеному новорічному настроєві, всі забули про незгоди та сварки і щасливо в мирі зустріли свято.

Ведучою на святі була президент школи Теслюк Інна. А також із пісенними номерами виступали Полішевська Аліна, Дмитренко Наталя та Саїнчук Яна. Окрім цього з новорічним привітанням виступив 9-Б клас та 11- А клас, що представляв танець. Група юних танцюристок складалася із Скригонюк Олени, Підгурської Алли, Іванюк Аліни, Хлівнюк Оксани, Колісник Насті, Дмитренко Інни.

Отож, вже підведені підсумки року, що пройшов, і як і у всякому людському житті траплялися як хороші, так і недуже моменти, проте, не дивлячись на всі невдачі, що можливо спіткали нас у минулому, ми сподіваємося, що зможемо уникнути їх в майбутньому, тож давайте побажаємо один - одному не тільки щастя і здоров’я, а й гарних знань та відмінних оцінок!