23 грудня 2011 р.

А у нас новий автобус!

Управління у справах преси та інформації

Святий Миколай упевнено крокує по планеті. Своєю святковою ходою він з найкращими вітаннями, святковими подарунками приносить щасливі миттєвості не лише дітворі, а й дорослим. І саме дорослі зобов’язані разом з ним створювати умови для щасливого сьогодення наших дітей.

Початком свята стало урочисте відкриття головної ялинки району на головній площі райцентру біля РБК. У своєму виступі Світлана Георгіївна звернулась до учасників заходу з словами вітань, побажань.

Зокрема, голова райдержадміністрації сказала, що початок нового року, як і початок нового життя, і те як ви його почнете, з яким настроєм, визначить, як ви проживете наступні 366 днів наступного року, який, до речі, буде високосним. Дракон цінує щирість, і якщо ви насправді хочете, щоб рік склався вдалим, залиште весь негатив у минулому році, а новий зустріньте з гарним настроєм, чистою душею, і теплими словами, за які ваші близькі неодмінно віддячать вам.

Далі голова райдержадміністрації Світлана Жердецька за дорученням Президента України В. Ф. Януковича та Уряду України виконала важливу місію – вручила ключі від шкільного автобуса вихованцям Піщанського НВК.

Завершилось урочисте відкриття головної ялинки району новорічним хороводом.