02 грудня 2011 р.

45 річниця дружби

Гайдукевич Анна

Другого грудня відбулася зустріч, на яку з нетерпінням чекали як учні, так і вчителі. П’ятниця – день, що став 45 річницею дружніх відносин між нашою школою та школою Кам’янки.

Можна ствердити, що ми відповідально поставилися до питання планування підготовки, проведення свята. Всі класи вклали свою лепту до проведення святкового концерту, прикрашання актової зали, зустрічі гостей.

О п’ятій годині вечора була проведена знаменна зустріч. Ми зустрічали гостей з хлібом та сіллю на вишитому рушнику. Після цього їх було запрошено до святкового столу, а вже згодом до актового залу, де був проведений концерт. Програма складалася з чисельних вокальних номерів. Їх виконували: Саїнчук Яна, Полішевська Аліна, Ящишина Іра. Також учнями 11- А класу була поставлена вистава під назвою « Неправильна казочка про Червону шапочку». Її дійовими особами були: Вовк – Теслюк Олександр, Коза - Десятник Діна, Червона шапочка – Хлівнюк Наталя, Бабуся – Саїнчук Яна, Ніф-ніф – Бойчук Дмитро, Мисливець – Сауляк Олександр, Метелик – Дмитренко Інна. Після закінчення концерту всі учні були присутні на дискотеці.

В підсумку можна сказати що всі, як учні, так і вчителі приймали безпосередню участь у прийомі гостей. Та все ж цю подію не можна назвати повністю офіційним заходом, оскільки його головна суть полягає в налагодженні дружніх зв’язків між дітьми, в спростовуванні стереотипів щодо національної несумісності людей.

На майбутнє гостинно запрошуємо наших друзів з Придністров’я відвідати нас іще раз. Сподіваємося і самим здійснити чергову – 46 поїздку до Кам’янки.