30 вересня 2011 р.

Вибори президента НВК

Гайдукевич Анна

30 вересня – знаменний день у повсякденному житті нашої школи. Цей день можна сміливо назвати «днем відповідальності».

В останній день вересня наша школа підтримує давню традицію – вибирає президента школи. Це сприяє покращенню взаємовідносин між учнівськими групами та вчителями, дисциплінує членів шкільної громади.

Звання президента, це не просто ярлик, що засвідчує популярність учня серед його однолітків, це – важлива посада, на якій, як і на всіх інших, ми маємо власні обов’язки.

Всі кандидати на цю посаду завзято готувалися до виборів: складали гучні промови, агітували виборців, малювали плакати. Ось список кандидатів: Теслюк Інна (10-Б), Дмитренко Інна(11-А), Бондар Зоряна (10-А), Десятник Діна (11- А).

Для проведення виборів у рамках закону, була створена виборча комісія, яку очолювала завуч Кушнір Лариса Олександрівна. До її складу входили: Фурман Олеся, Демчек Ольга, Щербата Каріна. Підтасувати голоси було практично неможливо. Це свідчить, що конкурс було на всі 100 % вдало організовано.

Отож, після того як всі учні проголосували, прийшов час оголосити переможця. П’ятниця – день у навчальному тижні нашої школи, коли всі діти після шести уроків збираються на врочисте виконання гімну. Саме тоді й було оголошено переможця. Ним стала Теслюк Інна, учениця 10-Б класу.

Вітаємо з перемогою! Бажаємо сумлінно виконувати свої обов'язки та дотримуватись конституції шкільної республіки.