30 вересня 2011 р.

День учителя в НВК

Гайдукевич Анна

П’ятниця, 30 вересня. Діти у святковій шкільній формі люб’язно зустрічають вчителів біля шкільного входу. Вони вітають їх квітами та бажають всіх можливих благ на землі. Це може ознасати тільки одне – вся школа відзначає День вчителя.

Всі класні колективи також привітали вчителів, створивши привітальні газети. Трохи згодом, була скликана спільна шкільна лінійка, на якій були вручені численні грамоти вчителям за їх «багаторічну сумлінну працю» та старання від імені директора школи та районної адміністрації. Діти ж вітали їх безкінечними оплесками. Та на цьму привітання не закінчились.

Після закінчення уроків вчителів запросили на концерт, що був спеціально влаштований до такої нагоди. Майже всі класні колективи приймали участь в ньому. Зі слів самих вчителів, особливо відзначилися Саїнчук Яна (11-А), Полішевська Аліна (10-Б), що подарували вчителям пісні. Також слід зазначити, що сумлінно підготувався і аматорський колектив Берегиня. Ведучими на святі були Теслюк Олександр (11-А) та Хлівнюк Наталка (11-А).

Дякуємо вчителям за їх важку працю, за їх безмежне терпіння. Найголовніше, що в них є, це мудрість та осяйний розум. До своїх же побажань можемо додати тільки побажання здоров’я, яке вони, можливо, витратили на тяжкі та довгі роки праці з нами.