22 вересня 2011 р.

Конкурс малюнка на асфальті

Гайдукевич Анна

21 вересня були підведені підсумки конкурсу малюнка на асфальті, що був проведений вчесть Міжнародного дня миру. Тема конкурсу: «Земля – планета миру». Участь приймали учні з п’ятих по восьмі класи.

На задньому майданчику школи, що був спеціально підготований для кращого нанесення крейди, діти зібралися, щоб створити свої шедеври.

Земля очима дітей – це земля, на якій невидно жахливих ран, що не загоїлися після багаточислених війн, це земля, на якій панує спокій. Для дорослих ці малюнки можуть здатися простими, і навіть примітивними. Але хто, як не діти, зі своєю чистою фантазією та щирими серцями можуть відобразити всю красу та істину мирного життя на нашій планеті.

Проте, недивлячись на миролюбиву тему конкурсу, його можна було назвати «боями з крейдою». Всі діти прагнули якнайкраще виконати свої художні завдання. Тому обстановка на асфальтних «полотнах» була дещо напруженою. Учні добре попрацювали і через свої малюнки повністю розкрили тему конкурсу.Отож, підведемо його підсумки.

Переможцем урочисто проголошено 7-А клас, який зобразив Землю у вигляді серця. Бажаємо їм і надалі підтримувати мистецький дух і поздоровляємо із заслуженою перемогою!