22 листопада 2010 р.

Казка про Кощея

Комаровська Катя

Ось уже багато років підряд осінь радує нас незабутніми зустрічами. Майже 50 років триває дружба нашого НВК і середньої школи №2 міста Кам’янки.

Хоча зустрічаємся рідко, два рази на рік, але кожного разу вражень вистачає надовго! Адже це чи не найочікуваніша подія для учнів нашої школи.

Цьогорічний концерт, точніше казка «Как Кощей на Васелисе женился», був просто неймовірно цікавим, задоволеними залишились і гості, і наші учні. Зі всією серйозністю і відповідальністю віднеслись до свого завдання наші актори – Віка Мантюк і Аліна Павліченко (11-А клас), Діма Бойчук і Саша Теслюк (10-А клас) і показали не просто цікаву, а по-справжньому блискучу і майстерну гру.

Свої нотки в гаму концерту також внесли юні співачки НВК – Дмитренко Олена, Полішевська Аліна і Саїнчук Яна. Ефектим і яскравим закінченням святкової вистави став танець «Танго» у виконанні учениць 11-А класу.

Після концерту відбулась святкова дискотека, де ми мали чудову можливість поспілкуватись та обмінятись враженнями з новими друзями.

Дійсно, зустріч видалась на славу… Чекаєм наступної!!!