01 вересня 2010 р.

День учителя

Комаровська Катя

Щороку в першу неділю наша країна відзначає День учителя. Це не тільки професійне свято вчителів. Це свято всього народу, який глибоко шанує працю вчителя. Минають роки, але ми завжди з глибокою вдячністю згадуємо і все життя згадуватимемо свого шкільного вчителя – вимогливого, по-батьківськи доброго. Це він, шкільний учитель, навчав нас і першої літери, і вміння розуміти прекрасне, і палко любити Україну. Навчав розумного, доброго, вічного!

Кожного року свято вчителів проходить яскраво і весело, адже до концертів усі готуються наполегливо і старанно. Цьогорічне святкування не було винятком. На одному подиху пролетів шкільний святковий виступ-подарунок улюбленим вчителям. Пісні, танці та інсценізації були по-справжньому цікавими та оригінальними, усі учні постаралися на славу!

Урочиста частина святкування проходила з 14.00 у районному Будинку культури. У концерті взяли участь різні танцювальні колективи шкіл району (Піщанка «Грація», с. Студена), співаки – Олена Дмитренко, Яна Саїнчук. Багатьох вчителів нашої школи було відзначено грамотами і похвальними листами – Семко Катерину Борисівну, Кушнір Ларису Олександрівну, Шигиду Тетяну Василівну.

Ми схиляємо голови перед мудрістю і жертовністю освітянина – учителя, вихователя, викладача, майстра, зусиллями якого твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави. Ви сумлінно виконуєте свій професійний обов'язок, вчите нашу юнь пізнавати нове і пам'ятати про те, якого ми роду.

Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Впевнені, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України.

Щиросердно бажаємо вам, шановні освітяни, міцного здоров'я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.